Stambouw openingsafbeelding
Over Stambouw
Persoonlijk en betrokken; van de eerste schets tot te laatste schroef
Bij Stam Bouw zijn we niet van de praatjes. Met onze nuchtere en vindingrijke aanpak weet u precies waar u aan toe bent. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, daarom gaan we graag met u aan tafel om uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken. Voor ons is geen opdracht hetzelfde. Elk project benaderen wij met een frisse blik.

Al honderden projecten ervaring
Strikt gezien is Stam Bouw geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. Ons bedrijf is opgericht in 2006 en in die jaren is een hecht team ontstaan. Zowel op de bouw- en werkplaats als op kantoor kunnen we lezen en schrijven met elkaar. De lijntjes zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen. Dit komt elk project ten goede. En bij Stam Bouw houdt teamspirit niet op bij de voordeur. Wij zijn trots op onze jarenlange relaties met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en leveranciers.

Van ontwerp tot uitvoering
Met onze kennis en ervaring toetsen we de mogelijkheid van het uitvoeren van uw wensen en creatieve ideeën. Is het lastig te realiseren of zijn er risico’s? Onze project managers zoeken dan samen met u hoe wij het ontwerp wél naar wens kunnen uitvoeren. Bij Stam Bouw heeft u altijd direct contact met één van onze project managers; de enige schakel tussen uzelf en het team. Deze bouwkundig specialisten coördineren het project, communiceren met u over de voortgang, controleren de planning en waarborgen de kwaliteit.  

Contactformulier

Wil je meer over ons weten of een leuk project uitbesteden vul dan het formulier inDan bellen wij je z.s.m. terug!

Bedankt het formulier is met succes verstuurd
Oops! Er lijkt iets mis te gaan, controleer alle velden nogmaals.
recente projecten