Diensten

Interieur

Het eerste dat opvalt bij binnenkomst is het interieur. Stam Bouw richt zich op maatwerk en een integrale aanpak. Met onze specialisatie en het gebruik van hoogwaardige producten kunt U rekenen op unieke en persoonlijke meubelstukken!

Interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Het moet bij u passen en u moet zich er vooral heel erg thuis in voelen. Bij Stam Bouw richten we ons op maatwerk. In onze ontwerpen komen innovatie, functionaliteit, ruimtelijkheid en kwaliteit samen. Omdat interieurbouw onder één dak zit met ons aannemersbedrijf zijn wij in staat het ontwerp van het interieur tot in de details te vertalen naar de uitvoer.

Stam Bouw maakt hoogwaardig interieur op maat. Alles wordt afgestemd op uw wensen. Nadat we alles nauwkeurig bij u thuis of in uw bedrijfspand hebben opgemeten, wordt het interieur in onze werkplaats geproduceerd. Vervolgens monteren onze medewerkers de meubelstukken op locatie en wordt het perfect afgewerkt. Ons doel is uw woon- en/of werkplezier. Daarom bent u nog tot in de laatste fase in de gelegenheid om details aan te passen. 

Andere diensten

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bedankt het formulier is met succes verstuurd
Oops! Er lijkt iets mis te gaan, controleer alle velden nogmaals.
Interieur
projecten
Momenteel hebben wij geen projecten om te laten zien