Diensten

Afbouw

Een verbouwing of renovatie van een bestaand gebouw heeft meestal direct invloed op de mensen die er gebruik van maken. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, een verbouwing vraagt om een andere werkwijze dan een nieuwbouwproject.

Met onze jarenlange ervaring weten we bij Stam Bouw precies waar we op moeten letten. Lawaai, stof, kou, toegangsproblemen en ander hinder moeten natuurlijk beperkt worden. 

Stam Bouw heeft ervaring met verbouwen en renoveren in talloze vormen. Uw wensen zetten we om in een toekomstbestendig bouwplan. Een goede basis is belangrijk om het optimale uit de renovatie te halen. De huidige staat van uw woning of bedrijfspand wordt daarom altijd eerst onderzocht. Vroegtijdig detecteren en repareren van eventuele schade is namelijk erg belangrijk. Natuurlijk informeren wij u in een zo vroeg mogelijk stadium over het plan van aanpak en financiële mogelijkheden.

Persoonlijk contact staat bij ons bij elk project hoog in het vaandel. Hoe groot of klein de verbouwing ook is, bij elke fase wordt u door ons betrokken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en is het mogelijk de werkzaamheden snel bij te sturen als dat nodig is. Uiteindelijk gaan we voor een kwalitatief resultaat waar u nog jaren plezier van heeft.

Andere diensten

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bedankt het formulier is met succes verstuurd
Oops! Er lijkt iets mis te gaan, controleer alle velden nogmaals.
Afbouw
projecten