Stambouw openingsafbeelding
21 juni 2017

Het juiste adres voor al uw bouwwerkzaamheden

Ervaren vakmanschap, persoonlijke aandacht, kennis, betrouwbaarheid en service zijn voor u, als particulier of zakelijke opdrachtgever én voor Stam Bouw de belangrijkste doelstellingen bij het realiseren van grote tot kleinschalige bouwprojecten. Voor onderhoud, renovatie, woning- en utiliteitsbouw en interieurwerk bent u bij Stam Bouw aan het juiste adres.

Stam Bouw is erkend Bouwgarant aannemer en lid van Bouwend Nederland. In elf jaar tijd heeft het bedrijf niet alleen in Uitgeest aardig aan de weg getimmerd, maar ook ver daarbuiten. Stam Bouw heeft momenteel 24 vakmensen in vaste dienst en beschikt aanvullend over een netwerk van ongeveer 30 ZZP'ers. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde vakmensen, passend binnen het kwaliteits- en serviceniveau dat Stam Bouw handhaaft. Hechtend aan een zorgvuldige coördinatie van de werkzaamheden, bouwen zij aan inspirerende projecten.

Doelstelling
Stam Bouw is ervaren met het werken in bouwteams en aanbestedingen. Door ervaring en kennis te koppelen aan gedeelde verantwoordelijkheid over de voortgang van het project, biedt een bouwteam veel voordelen. Als gevolg van het efficiënter uitwerken van het bouwplan, de korte lijnen en uitgebreide kennis van materialen en detaillering, levert dit uiteindelijk ook voor u als opdrachtgever voordeel op. Via dit transparante concept is het voordeliger bouwen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het bouwen, verbouwen en onderhouden van alle type woningen en utiliteitsgebouwen: dat is de doelstelling van Stam Bouw. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan kwaliteit, klantgerichtheid en zorgdragen van de opdrachtgever.

Utiliteitsbouw
Aangezien er vaak veel partijen betrokken zijn bij een utiliteitsbouwproject, staat zorgvuldige coördinatie hoog in het vaandel. Of het nu gaat om hotels, winkels of bedrijfspanden. Wanneer Stam Bouw als hoofdaannemer fungeert, wordt er nauw samengewerkt met gespecialiseerde onderaannemers op het gebied van onder meer betonwerk, staalconstructie en wandbeplating. Voorbeelden van onlangs gerealiseerde projecten zijn onder andere: de afbouw van Hotel van der Valk in Oostzaan, Ripley's in Amsterdam en het Apollo Hotel in Vinkeveen.

Verbouwing
Bent u in het bezit van een bestaande woning of gaat u er een kopen waaraan er gerenoveerd moet worden? Stam Bouw verzorgt de gehele renovatie. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een deel in eigen beheer te doen. Woningen, bedrijfspanden en dergelijke worden weer bruikbaar gemaakt conform uw wensen en de geldende criteria. Bij renovatie van oude of monumentale panden wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de hedendaagse bouwkundige eisen en het comfort waaraan het pand moet voldoen.

Interieur
Stam Bouw richt zich op maatwerk en een integrale aanpak. Met hun specialisatie en het gebruik van hoogwaardige producten kunt u rekenen op unieke en persoonlijke meubelstukken. Van inloopkast tot complete hotel-, school- of kantoorinrichting, geheel op maat naar de wens van de opdrachtgever, zorgt dit gerenommeerde aannemingsbedrijf voor de juiste vertaling van uw eisen, wensen en verwachtingen.

Heeft u plannen of ideeën? Kom gerust vrijblijvend langs en informeer naar de mogelijkheden.